Craciun plin de bucurieIarna ne-a adus unul dintre cele mai frumoase prilejuri de bucurie: Craciunul ! Sufletul meu tresare de emotie la vederea stralucirii luminilor ce impodobesc orasul, la auzul colindelor de Craciun si la vederea zambetului de pe fetele tuturor !
M-am gandit ca poate tu in momentul acesta ai pe suflet o grija ce te impiedica sa te bucuri si vreau sa iti astern pe buze un suras !

 

Adu-ti aminte de momentele cand erai copil si asteptai cu sufletul la gura venirea mosului ! Iti amintesti ? Cum stateai si te gandeai cum poate intra mosul in noaptea aceea in casa ta daca nu ai hogeag ! Sau cum de stia el de existenta tuturor copiilor din lume... si cum de reusea intr-o singura noapte sa imparta cadouri la toti ? Retraieste in mintea si sufletul tau acele momente de basm si macar pentru o clipa vei uita de durere, griji, suferinta!


 

Craciunul e sarbatoarea copiilor! Lasa-ti sufletul sa zburde, sa se incalzeasca la luminitele ce impodobesc orasul, casa, si sa cante alaturi de cei mici sfintele Colinde de Craciun!
Iti doresc un Craciun minunat si plin de bucurie !
Trimite aceasta pagina unui prieten

 

 

 

 

 

Back
Content Copyright Tfm Felicitari