Felicitare Maica Domnului


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

 

 

Tropar

Bucura-Te, Mireasa a lui Dumnezeu, toiagul cel tainic, care ai inflorit Floarea Nevestejita, bucura-Te, Stapana, prin care ne umplem de bucurie si mostenim viata.

 

 


 

Rugaciune

O, Preasfanta si Preanevinovata Maica Fecioara, nadejdea crestinilor si adapostirea pacatosilor! Apara-ne pe toti cei ce in necazuri alergam la Tine, auzi suspinurile noastre, pleaca urechea Ta la rugaciunea noastra. Stapana si Maica Dumnezeului nostru, nu trece cu vederea pe cei care cer ajutorul Tau si nu ne lepada pe noi, pacatosii, intelepteste-ne si ne invata, nu te departa de la noi, robii Tai, pentru cartirea noastra. Fii noua Maica si Ocrotitoare, ne predam milostivului Tau Acoperamant. Indreapteaza-ne la o viata lina si fara de galceava, ca sa ne plangem pacatele noastre. O, Maica Marie, Preabuna si Grabnica noastra Aparatoare, acopera-ne cu mijlocirea Ta. Apara-ne de vrajmasii vazuti si nevazuti, imblanzeste inimile oamenilor rai care se ridica impotriva noastra.

 

 

O, Maica Domnului si Ziditorului nostru! Tu, Ceea ce esti radacina fecioriei si nevestejita floare a nevinovatiei si curateniei, trimite-ne ajutor noua, celor neputinciosi si invaluiti in patimi trupesti si rataciri ale inimii. Lumineaza ochii nostri sufletesti, ca sa vedem calea adevarului lui Dumnezeu. Intareste cu harul Fiului Tau, vointa noastra neputincioasa spre Implinirea poruncilor, ca, fiind izbaviti de orice necaz si napasta cu preaminunata Ta aparare, sa fim indreptatiti la strasnica judecata a Fiului Tau, Caruia Ii inaltam slava, cinste si inchinaciune acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 

 


Trimite aceasta pagina unui prieten

 

 

 

 

 

Back

Content Copyright © Tfm Felicitari