Felicitare Sfantul Luca


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

Ma numesc D. R. si am 27 de ani. Intotdeauna am crezut in minuni, dar nu m-am asteptat sa am parte chiar eu de asa ceva.

In urma cu trei luni am fost la doctor pentru o consultatie, fiindca ma durea tare abdomenul in partea dreapta, unde imi si aparuse o umflatura. Dupa cateva analize, am descoperit ca aveam un chist de 5,5 cm in ovar si multe alte chisturi mai mici. M-am intristat si m-am speriat foarte tare. I-am dat telefon parintelui I., duhovnicul meu, si i-am spus despre aceasta problema. M-a sfatuit sa merg la Manastirea Sagmata, sa ma inchin moastelor Sfantului Luca, deoarece acesta e facator de minuni si pe multi oameni i-a vindecat. M-am entuziasmat, sperand ca exista o speranta sa ma fac bine fara sa fie nevoie de operatie.

Intr-adevar, am fost la manastire si am cerut sa ma inchin moastelor Sfantului Luca. Cand am intrat in paraclisul lui, am inceput sa plang si sa il rog pe Sfantul Luca sa ma vindece. Iesind apoi din paraclis, am simtit in abdomen, in locul unde era chistul, o presiune ca a unui pumn si in continuare am simtit ceva care tragea chistul afara. Eram sigura ca Sfantul ma vindecase si am inceput sa plang de emotie. In aceeasi clipa au incetat durerile. Eram asa de sigura ca Sfantul Luca m-a facut bine, incat dupa o saptamana i-am adus o lumanare mare, ca sa ii multumesc.

Sambata, 16 octombrie 2004, am mers sa fac analize. Nu mai exista nici urma de chisturi. Ma curatasem de toate. Sfantul Luca ma facuse bine. Am inceput din nou sa plang si sa ii multumesc Sfantului Luca pentru ca a facut aceasta minune.

(Sfantul Luca al Crimeii - minuni contemporane)

 Particele din moastele Sf.Luca se gasesc la biserica Spitalului Parhon din Bucuresti si la Manastirea Dragomirna din Moldova. Este praznuit pe data de 11 iunie.
Trimite aceasta pagina unui prieten

 

 

 

 

 

Back
Content Copyright © Tfm Felicitari