Felicitare animata Sfantul Nectarie


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

Sfantul Nectarie mi-a adus iubirea inapoi, ne-am reintalnit chiar pe 9 noiembrie. Citesc des acatistul Sfantului Nectarie pentru ca imi aduce in inima bucurie si liniste si mai mult decat orice speranta ca toate se vor rezolva. Ma rog in continuare Sfantului meu drag sa am familia pe care mi-o doresc atat de mult impreuna cu persoana pe care o iubesc.
Rugati-va Sfantului Nectarie, marele facator de minuni, el ne asculta si ne ajuta pe toti!

(Andra)

 


 

L-am cunoscut pe Sfantul Nectarie in urma cu cativa ani, mergand la manastirea Radu Voda impreuna cu cativa prieteni. La vremea respectiva terminasem facultatea si nu reuseam sa-mi gasesc un loc de munca, dar Sfantul a mijlocit pentru mine si in cateva luni m-am angajat. Dupa mult timp am constientizat in ce chip minunat am primit ajutor de la Sfantul Nectarie, cand l-am rugat sa ma ajute sa ma transfer la un alt departament fara a avea o sansa reala si de aceasta data in mod tainic am primit ajutorul Sfantului. Sunt convinsa ca multe alte binefaceri am primit de la Dumnezeu prin mijlocirea Maicii Domnului si a Sfantului Nectarie !

(Mirela)

 

Nasul meu a avut cancer cu metastaze. Sotia lui s-a rugat Sfantului Nectarie. Astfel, Dumnezeu a binevoit a-l ajuta pe nasul meu, acesta vindecandu-se. Cu nadejde o spun, toti cei care aveti probleme si care nu rugati-va Sfantului!

(Sergiu)

 

 

Sfantul Ierarh Nectarie ne ajuta pe toti, trebuie doar sa ne rugam si sa credem cu tarie in ajutorul lui!

 

Trimite aceasta pagina unui prieten

 

 

 

 

 

Back

Content Copyright © Tfm Felicitari