Felicitare animata Sfantul Porfirie


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 

 

 

Hobby-ul nu este un pacat, este ceva normal. Insa atunci cand se exagereaza devine patima, devine demon. Cand ne indeletnicim in limite normale cu un lucru, este in regula. Dar sa avem in vedere ca, atunci cand exageram, ne dezechilibreaza sanatatea psihica.

 Din Romania venisera multe monahii si asteptau in fata chiliei lui. S-a intamplat sa fiu si eu acolo sa le vad, si parintele mi-a spus: Aceste maici pe care le-ai vazut afara, le-a trimis un ascet din Romania ( si mi-a aratat fotografia lui si a manastirii ). Acest ascet este un om foarte sfant si face multe minuni si le-a trimis la mine ca sa ma vada si sa le binecuvantez. Mi-a aratat niste tesaturi pe care le-a trimis ascetul, o fata de masa, covorase, rucodelii facute la manastirea din Romania.

Sa nu blestemati pe nimeni, ci sa binecuvantati, fiindca omul care blesteama trimite putere de mare distrugere, o adevarata bomba nucleara, si-l poate nimici duhovniceste pe semenul sau. Pe cand atunci cand il binecuvantati pe semenul vostru ii trimiteti putere de bunatate si-l preschimbati in bine.

 

 

 


Trimite aceasta pagina unui prieten

 

 

 

 

 

Back
Content Copyright © Tfm Felicitari